Baliemedewerk(st)er  M/V

Unikamp, Diestsesteenweg 16, 3200 Aarschot (bekijk alle openstaande vacatures)

Voor onze winkel te Aarschot zijn wij op zoek naar een voltijdse gemotiveerde baliemedewerk(st)er (M/V) voor onmiddellijke indiensttreding.

Als baliemedewerk(st)er ben je verantwoordelijk voor de eerste indruk van de klant. Je zorgt voor een vlotte en correcte betaling van de producten en staat in voor een nauwgezet beheer van de kassa en bijhorende administratie. Aan het onthaal sta je de klanten zo vriendelijk mogelijk te woord en help je problemen op te lossen. Je bent dan ook op en top klantvriendelijk en uiterst stressbestendig. Administratief zorg je voor het
verwerken van de goederenstroom, maak je klantorders aan en zorg je voor een goede communicatie tussen de winkel, het centraal magazijn en het hoofdkantoor.

Profiel

Je hebt bij voorkeur een eerste ervaring in een gelijkaardige functie en beschikt over een echte hands-on mentaliteit. Je bent een administratieve duizendpoot die zeer nauwkeurig kan werken. Je bent bereid om elk weekend te werken, afwisselend zaterdag of zondag, en neemt tot 4 feestdagen per jaar voor je rekening. De vaste sluitingsdag is dinsdag.

Taken:

- Administratieve ondersteuning van de storemanager en zijn assistente
- Kassa telling en opmaak
- Beheren van de algemene mailbox
- Klantbestelling opmaken/opvolgen
- Klachtenbeheer
- Orderbeheer en opvolging

Wij bieden jou

- Een afwisselende job met leuke collega’s
- Opleiding op de vloer
- Een correcte verloning volgens barema
- Maaltijdcheques
- Na een positieve evaluatie en interim-periode, maak je kans op een
vast contract.

Stel ons je vraag

Vraag je je af of we een specifiek product hebben? Is er iets mis met een aankoop? Heb je een algemene vraag over een product of een dienst?

Contactgegevens

Openingsuren

  • Ma: 9:00 - 18:00
  • Di: 9:00 - 18:00
  • Wo: 9:00 - 18:00
  • Do: Gesloten
  • Vr: 9:00 - 18:00
  • Za: 9:00 - 18:00
  • Zo: 9:00 - 18:00